***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Радев обвинява Украйна, че настоява да води война, но смята, че България „се пробужда“, защото има пилон


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 14 юли   

 

Не е ясно дали жегата не му понася или в действителност си има вяра на това, като го споделя, или може би извършва нечий интерес по този начин, само че съгласно Радев Украйна упорства да води тази война: 

„ Искам да стане ясно, че Украйна упорства да води тази война. Но също по този начин би трябвало да е ясно, че сметката се заплаща от цяла Европа “.

Трудно е да се каже дали в България е имало персона, която толкоз старания да е хвърлила, с цел да разедини народа на какъвто и да било принцип, само че елементарно може да се каже, че с това си държание ни спъва да бъдем равноправни на сътрудниците си от Европейски Съюз и НАТО. 

Но пък счита, че България „ се пробужда “…

„ Няма по какъв начин да излезем от рецесиите без родолюбие. Хиляди българи пристигнаха на Рожен, това ясно демонстрира, че България се пробужда “.

***

Междувременно, в Украйна…

***

Другото приятелче на Путин – Орбан, който е прочут най-вече с тези три неща: че е правилен на Путин, че стана причина страната му да бъде оповестена от Брюксел за непълноценна народна власт, и че размаза страната си в стена от инфлация:

***

Междувременно светът се движи и нещата се случват макар путинските марионетки.

Американският президент Джо Байдън подписа в четвъртък декрет, с който дава зелена светлина за изпращането на до 3000 резервисти, които да подсилят така наречен Източен фланг на НАТО в границите на интервенцията „ Атлантическа резолюция “.

***

„ Не считам, че войната ще продължи още дълги години заради две аргументи. Първо, нямам доверие, че руснаците ще могат да водят война постоянно поради наличността на ресурсите им. Второ, смятам, че ще пристигна миг, в който Путин ще осъзнае, че не е в стопански или политически интерес на Русия да продължи с войната, разяснява Джо Байдън “, представен от CNN.

***

***

Акрополът в Атина, най-посещаваната забележителност в гръцката столица, ще бъде затворен в най-горещите часове от деня от 12:00 до 17:00, заяви гръцката национална телевизия ЕРТ.

***

Мярка, която наложително би трябвало да бъде въведена и в България:

Глоба от 120 000 евро беше наложена на 76-годишен мъж, гражданин на гръцкия остров Родос в Егейско море, поради занемаряване на четири котенца в картонена кутия, заяви гръцкият в. „ Прото тематика “.

Полицията в Родос е глобила мъжа с по 30 000 евро за всяко изоставено котенце, както планува законодателството.

Животните са били в неприятно положение, когато са били открити и това е довело до образуването на дело против него за малтретиране на животни.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР